Noviteti

U doba promena i inovacija, Kolekcija dekora 24+ pruža obilje mogućnosti i rešenja, objedinjujući inspirativne teme, utvrđene dekore, održive proizvode za stanovanje te digitalne usluge koje savršeno povezuju sve elemente kolekcije.

Detaljnije

Otkrijte naše nove dekore oplemenjene iverice i dodajte eleganciju i karakter vašem domu. Transformišite svoj prostor s našim vrhunskim dezenima i uživajte u luksuznom osećaju svakog trenutka. Sada je vreme da se vaš prostor istakne!

Detaljnije

Pred vama je dopunjena kolekcija MDF dekora, sa Super High Gloss i Super Matt površinama, koje će vašu kuhinju učiniti modernom, praktičnom i funkcionalnom za svakodnevnu upotrebu.

Detaljnije

Kombinacija najkvalitetnijih svojstava: baršunasto topla PerfecSense Matt površina na kojoj ne ostaju otisci prstiju sa Feelwood strukturom sinhronizovanom sa teksturom dekora.

Detaljnije

PerfectSense Topmatt laminate karakteriše super mat i baršunasto topla površina sa svojstvom protiv otisaka prstiju. Površina laka očvrsnuta elektronskim snopom je otporna na habanje, udarce i ogrebotine. Laminati sa jezgrom u boji se sastoje od više slojeva napravljenih od dekorativnog papira iste boje. Spojevi i krajnje ivice skoro da su nevidljivi. U kombinaciji sa skrivenim kantom od punog drveta, jezgro u boji poboljšava dizajn užeg dela ploče.

Detaljnije

Byspan nudi kolekciju modernih dekora, različitih debljina, koje Vam omogućavaju nebrojano mnogo kombinacija za moderan i orginalan dizajn.

Detaljnije

Compact ploče su naročito pogodne za primenu u enterijerima gde postoje povećana opterećenja i poseban naglasak na higijenu i čistoću.

Detaljnije

HDF

Našu lager kolekciju HDF-a upotpunili smo sa osam novih Egger dekora. Medju novim dekorima dominiraju dekori kompatabilni sa FEELWOOD kolekcijom.

Detaljnije
Još vesti