Doživite materijale na naš način

MI SMO...

Lider u distribuciji pločastih materijala od drveta, okova za nameštaj i kant traka. Poslujemo iz 3 distributivna centra: Beograda, Niša i Ivanjice.
2017. godine proslavili smo jubilej: 25 godina postojanja.

Upoznajte nas

Aktuelno

Budite informisani. Saznajte najnovije vesti i trendove iz sveta materijala.

BLUM AKCIJA

Predstavljamo vam NOVU BLUM AKCIJU koja traje od 01. aprila do 01. maja 2018. godine, a za sve one koji u ovom periodu poruče artikle iz akcijskog seta, na poklon dobijaju BLUM PANTALONE !!!

Detaljnije

NOVOGODIŠNJA PREMIJERA - RAUVISIO CRYSTAL

Pred sam kraj 2017. godine, Darex je obradovao svoje kupce uvođenjem nove lager kolekcije RAUVISIO CRYSTAL, poznatog brenda REHAU.

Detaljnije

DAREX - 25 GODINA SA VAMA

Povodom ovog specijalnog jubileja, naša firma organizovala je veliku žurku, a kako je sve to izgledalo, pogledajte ovde.

Detaljnije

DAREX NA 55. SAJMU NAMEŠTAJA

Nakon nekoliko godina pauze, s ponosom objavljujemo da je Darex ove godine ponovo bio učesnik "Beogradskog sajma nameštaja".

Detaljnije

NAJAVA IZGRADNJE NOVOG POSLOVNOG CENTRA U BEOGRADU

Zadovoljstvo nam je da u 2017. godini najavimo početak izgradnje našeg novog poslovnog centra u Beogradu.

Detaljnije

DAREX U BROJKAMA

Svi naši distributivni centri poseduju moderan skladišni prostor i opremu najnovije generacije. Naš asortiman proizvoda je na najvišem nivou, i svakodnevno gledamo da ga unapredimo. Uspešno sarađujemo sa velikim brojem klijenata u Srbiji i regionu već dugi niz godina, na šta smo ponosni.  Ključ uspeha Darex grupacije su naši zaposleni, koji su pre svega profesionalni, i u svakom trenutku spremni da odgovore najvećim izazovima u branši.
0
m2 skladišnog prostora
0
zaposlenih u grupaciji
0
aktivnih klijenata
0
proizvoda na lageru

Proizvodi

Zakoračite u svet materijala. Istražite DAREX lager kolekcije proizvoda i uverite se zašto imamo najbolju ponudu na tržištu.
Širok asortiman
Savremeni dizajn
Najkvalitetniji brendovi
Besplatna isporuka

ŽELITE DA POSTANETE NAŠ PARTNER?

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, dovoljno je da nam dostavite svoj kontakt, a DAREX prodajni tim će vas posetiti u najkraćem mogućem roku.
Kontaktirajte nas