Novosti

Pažljivim odabirom boja i struktura iz ponude našeg poslovnog partnera CLEAF, napravili smo novu DAREX PREMIUM KOLEKCIJU sastavljenu od 32 dekora oplemenjene iverice.

Detaljnije

Prošlog meseca smo imali priliku da zajedno sa svojim partnerima posetimo FUNDERMAX fabriku u Austriji, i upoznamo se sa nekim novim materijalima i tehnologijama proizvodnje.

Detaljnije

Naša lager kolekcija EGGER oplemenjene iverice 10mm upotpunjena je sa dva nova dekora - "W 1000 ST9 Premium White" i "F 649 ST16 White Claystone".

Detaljnije

Pored standradnih podiznih mehanizama koji otvaraju vrata na gore, sada u ponudi i specijalna vrsta gasnog mehanizma, tzv. "BIFE", pomoću kojeg imate mogućnost da otvarate vrata i na dole.

Detaljnije

Našu lager kolekciju MDF ploča rešili smo da osvežimo ovim proizvodom koji se jako dobro pokazao u kreiranju zakrivljenih površina enterijera i nameštaja.

Detaljnije

Stilizujte dodatno vašu kuhinju uz nove proizvode iz grupe "NOGICE", sada u ponudi u novim bojama, oblicima i obradama (kategorija "OKOVI / NOSAČI NAMEŠTAJA").

Detaljnije

Naša lager kolekcija oplemenjene iverice EGGER sada je bogatija za još 11 ultra modernih dekora koji će vas ostaviti bez daha.

Detaljnije

12. juna 2017. godine održana je prezentacija nove Darex lager kolekcije Egger-ovih dekora. Prezentacija je bila u Egger kamionu sa multifunkcionalnim showroom-om. Prezentacija kolekcije je za naše partnere bila jedinstveni i nesvakidašnji doživljaj.

Detaljnije

Naša kolekcija SUPER MATT dekora upotpunjena je jednim potpuno novim proizvodom na tržištu: Laminatom u APTICO strukturi. Aptico Struktura je specificna po tome što ima extremnu mat površinu, "antifingerprint" svojsta (ne ostaju otisci prstiju) i mogućnost reparacije micro oštećenja peglom.

Detaljnije

Kao uvod u prezentacije noviteta u našim lager kolekcijama, predstavljamo vam nekoliko svetskih stilova u dizajnu nameštaja koji su proizvođačima poslužili kao inspiracija za kreiranje dekora. Ovi stilovi su vešto osmišljena kombinacija dekora i struktura koji na najbolji način oslikavaju trendove u svetu uređenja enterijera.

Detaljnije

Novi dobavljač u našem asortimanu okova - turski proizvođač SAMET. Izuzetno kvalitetni okovi iz grupa: Šarke, Klizači, Fioke i Podizni sistemi sada i na našem tržištu. Izuzetan odnos cene i kvaliteta.

Detaljnije

Novo u Darex lager kolekciji BLUM fioka. Inovativni sistem na tržištu kliznih mehanizama. Sistem koji objedinjuje 2 funkcionalnosti istovremeno. Otvaranje putem push tip-on sistema i zatvaranje sa slowmotion sistemom prigušivanja.

Detaljnije