Novosti

12. juna 2017. godine održana je prezentacija nove Darex lager kolekcije Egger-ovih dekora. Prezentacija je bila u Egger kamionu sa multifunkcionalnim showroom-om. Prezentacija kolekcije je za naše partnere bila jedinstveni i nesvakidašnji doživljaj.

Detaljnije

Naša kolekcija SUPER MATT dekora upotpunjena je jednim potpuno novim proizvodom na tržištu: Laminatom u APTICO strukturi. Aptico Struktura je specificna po tome što ima extremnu mat površinu, "antifingerprint" svojsta (ne ostaju otisci prstiju) i mogućnost reparacije micro oštećenja peglom.

Detaljnije

Kao uvod u prezentacije noviteta u našim lager kolekcijama, predstavljamo vam nekoliko svetskih stilova u dizajnu nameštaja koji su proizvođačima poslužili kao inspiracija za kreiranje dekora. Ovi stilovi su vešto osmišljena kombinacija dekora i struktura koji na najbolji način oslikavaju trendove u svetu uređenja enterijera.

Detaljnije

Novi dobavljač u našem asortimanu okova - turski proizvođač SAMET. Izuzetno kvalitetni okovi iz grupa: Šarke, Klizači, Fioke i Podizni sistemi sada i na našem tržištu. Izuzetan odnos cene i kvaliteta.

Detaljnije

Novo u Darex lager kolekciji BLUM fioka. Inovativni sistem na tržištu kliznih mehanizama. Sistem koji objedinjuje 2 funkcionalnosti istovremeno. Otvaranje putem push tip-on sistema i zatvaranje sa slowmotion sistemom prigušivanja.

Detaljnije