Podrška državnim institucijama

Darex Group, kao društveno odgovorna kompanija, obavezala se na doprinos društvu uopšte, kroz saradnju sa zaposlenima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom, sa ciljem da se unapredi kvalitet njihovog života.

Kako su javno zdravlje, kvalitetno obrazovanje i bezbednost neke zajednice najbitniji faktori za postizanje strateških, socijalnih i ekonomsklih ciljeva svakog društva i države, Darex Group je našao interes da pruži podršku zdravstvenim, školskim i bezbedonosnim ustanovama (policija i vojska) kroz razne finansijske donacije, donacije u vidu opremanja nameštajem, računarskom opremom, vozilima... Podrška u vidu opremanja nameštajem i klimom, pružena je Kliničkom Centru Beograd, kao i gimnaziji "Venjamin Marinković" Ivanjica. Takodje, Darex Group je opremio nameštajem i Policijsku upravu Kraljevo, Policijsku stanicu Zemun, Policijsku stanicu Novi Beograd, računarskom opremom je opremio Policijsku upravu Ljermontova, Policijsku stanicu Ivanjica, kasarnu u Požezi, kao i Vojsku SCG...

Takođe Darex Group je jedan od donatora Udruženja "Dentrent" za "Najbolju start-up ideju" u organizaciji grada Beograda.